”Kom maj, du søde milde”

 sangeftermiddag i kirken

 onsdag 17. maj kl. 14.

Vi synger foråret ind og løfter røsterne med en fin række af vore allerskønneste forårs- sange og salmer. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i sangefter- middagen andet end sangglæde - og vi ved jo, at ”enhver fugl synger med sit næb”. Or- ganist Knud Wendelboe er klar ved klave- ret, kirkesanger Poul Thunbo synger for, og sognepræst Sten Hartung binder sangene sammen. Vi skal selvfølgelig synge ”Kom maj, du søde milde”, ”Det er forårog alting skæres ned”, ”Nu blomstertiden kommer” og mange andre forårssange og salmer. I pausen byder menighedsrådet på kaffe/ the og kage. Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig og alle sangglade sjæle er velkomne.

 

Fru Marie Ritzaus Mindelegat

I 1972 testamenterede Fru Marie Ritzau sin formue til et legat, som bestyres af Rørvig Menighedsråd. 

Legatportioner kan efter ansøgning uddeles til trængende gamle og ensomme i Rørvig Sogn i sygdomstilfælde og betrængte enlige efter legatbestyrelsens bestemmelse. 

Ansøgning kan sendes til:
Sognepræst Sten Hartung
Herthavej 2
4581 Rørvig
mail: shj@km.dk

Frivillige

I folkekirken er alle velkomne til at deltage i kirkens liv. Du kan deltage ved at komme til gudstjeneste om søndagen, men der er også mange andre måder at engagere sig i kirken på. 

Uanset hvor lille eller stort dit engagement er, så har det værdi for fællesskabet. I Rørvig Kirke ville det være en hjælp hvis en eller flere personer ville give en hånd med, når vi skal lave kaffe til møder, kirkekaffe el.lign.

Hvis du synes det er noget for dig, så kontakt formanden for menighedsrådet Birte Pallesen.