Påskedags gudstjeneste
Gudstjeneste Skærtorsdag
Se gudstjenesten til Skærtorsdag online ved at klikke her ...

Gudstjeneste Skærtorsdag
Gudstjeneste Palmesøndag
Kirkerne er omfattet af corona-lukning
Myndighederne arbejder målrettet på at forsinke den markant voksende smittespredning af COVID-19 i Danmark og afbøde konsekvenserne heraf.
Gudstjenesterne i folkekirkens kirker er omfattet af regeringens beslutning om, at alle offentlige institutioners indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at alle gudstjenester er aflyst frem til den 1. april 2020 [red.: senere forlænget til 14. april]. Det samme gælder undervisning af konfirmander og minikonfirmander, menighedsrådsaktiviteter i sognegårde og lignende offentlige arrangementer, hvor menighedsrådet er vært.

Kirkelige handlinger som dåb, bryllup og begravelse/bisættelse er ikke offentlige men er omfattet af forbud mod forsamling af flere end 100 mennesker indendørs [red: senere ændret til højst 10 personer inde og ude]. Folkekirkens biskopper har udsendt nærmere vejledning at agere efter til præster og menighedsråd.

Alle ansatte og medarbejdere ved folkekirkens administrationer og menighedsråd skal foreløbigt arbejde hjemmefra og kontakt må foretages pr. mail og telefon.

Det er fortsat altid muligt at tale med en præst, kontaktinformationer ligger på kirkernes hjemmesider.

Vores kirkeminister Joy Mogensen udtaler:
"I den nuværende situation vil jeg opfordre alle til at tænke kreativt i forhold til, hvordan vi som mennesker kan tænde håb hos hinanden. Ville det for eksempel være en fx mulighed at bruge nettet, de sociale medier, Skype, lokalradioen eller de gode gamle telefonkæder til at nå de danskere, som ikke kan komme i kirken, men har brug for trøst. Jeg stoler på, at de enkelte menigheder bedst ved hvad der ville give mening for deres sogn, og takker for forståelsen for, at vi er nødt til at hjælpe hinanden, især vores mest sårbare, ved at holde os fra hinanden."

Odsherred Provsti den 12. marts 2020,
Karin Bundgaard Nielsen
Rørvig Filmklub 2020/21

Filmklubben begynder en ny sæson 2020/2021 i efteråret 2020. Vi viser filmene om onsdagen kl. 19, og man er velkommen til at komme og drikke en kop kaffe fra kl. 18.30.
Alle er velkomne til at kontakte Ida Willert på tlf.: 59 91 80 36 eller på mail: iwi@km.dk om filmklubben. Både nye og gamle deltagere er velkomne.
Datoerne for filmklubbens aftener bliver oplyst her senere på året.
Sommerkoncert 23. juli kl. 16.00

I de sidste mange år har vi om sommeren haft koncert med Andreas Brantelid, Jakob Lorentzen og Monika Stevns i Rørvig Kirke. Også i år bliver der afholdt en klassisk koncert med cello, piano, orgel og operasang torsdag den 23. juli kl. 16 i Rørvig Kirke.
Billetprisen er 200 kr. pr. billet. Billetterne kan købes hos Jørgen Hansen i Rørvig ved henvendelse på tlf.: 21 79 91 02.
Nyt kors på fællesgraven
Søndag den 9. februar blev det nye mindesmærke på fællesgraven, et kors af bronze, afsløret.
Efter gudstjenesten gik alle ud på kirkegården, hvor skulptør og billedhugger Peter Hesk fra Nykøbing, som har udfærdiget bronzekorset, sammen med formanden for menighedsrådet Tina Lilliendahl afslørede det smukke, nye mindesmærke.
Det nye kors af bronze afløser det gamle kors af træ, som var slidt af tidens tand.
Babysalmesang

De familier, der er interesserede i, at børnene går til babysalmesang, er velkomne til at henvende sig til Nykøbing Sjælland Kirkekontor. Såfremt der er plads, er der mulighed for at få plads på et hold med babysalmesang i Nykøbing.

Henvendelse til Nykøbing Sjællands kirkekontor foregår via mail til rit@km.dk og om fredagen på mail til dhj@km.dk. Kirkekontoret kan også kontaktes på tlf.: 5991 0587.