Kirkelig Vejviser
Gudstjenester
Kirkebil
Menighedsrådet
Kirkepersonalet
Om Rørvig kirke
Kirebladsarkivet
Kirkens Fotoalbum
Hvad gør man ved..
Fødsel, dåb og navn
Konfirmation
Bryllup
Navneændring
Dødsfald
Kirkegårdstakster
Læs kirkebladet

   Besøg kirkebladsarkivet
”HUMOR OG LYST - LIVETS SALT”
TORSDAG DEN 8. JUNI KL. 15.30
- i konfirmandlokalerne, Herthavevej 2.

Historiefortæller, musiker, komponist og tidl. lektor på Det fynske Musikkonservatorium Carl Erik Lundgaard f. 1947 fortæller historier og spiller musik fra et intenst, levet liv. Han har i årenes løb modtaget 2 Danish Music Awards, og Fyns Amts Musikpris og endvidere modtaget DR’s og Skagen Festivalens ”Årets Folkemusiker” pris. I 2011 modtog han komponistorganisationen DJBFA’s hæderspris, og i 2015 blev han udnævnt til Rigsspillemand i Danmark.

Læs mere ved at klikke her ...
Provstiprojekt 2016-17
Fra Kristi Himmelfarts Dag den 25. maj til og med 31. december 2017 samler Folkekirkens Mission i Ods og Skippinge provsti ind til støtte til Mission Afrikas arbejde med at sende børn i skole i Centralafrika. I Rørvig sogn deltager vi i indsamlingen, som løber fra Kristi himmelfartsdag den 25. maj til julen 2017. Beløb kan indsættes på provstiets indsamlingskonto 0537 – 0000499013.

Læs mere om projektet ved at klikke her ...

”LUTHER MUSIK”
ONSDAG 5. JULI KL. 19.30 I RØRVIG KIRKE

I anledning af reformationsjubilæet i 2017 holder vi i Rørvig Kirke en aften med musik fra Luthers tid og op til i dag. Til arrangementet bruger vi for første gang storskærm til billeder i kirken, og musikken spilles af trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.

Alle er velkomne, der er fri entré.
Rørvig Kirkegård
På grund af kirkegårdens gravstedssystem er det nu nødvendigt med personnumre på alle gravstedsejere for at man f.eks. kan modtage breve via e-boks, forlænge gravsteder og indgå diverse aftaler med kirkegården. Kirkegården vil dog ikke have adgang til andet end adressen, samt oplysning om medlemskab af Folkekirken.
Derfor vil personalet på kirkegårdskontoret fremover bede om personnummer, såfremt det ikke allerede haves.
Spørgsmål vedrørende dette kan rettes til Rørvig Kirkegårdskontor: 59918036.