Kirebladsarkivet

SOGNEMØDE ONS. DEN 22. FEB. kl. 14.30
Kong Arthurs Lys
v/Niels Eric Werner

Kom og vær med en spændende eftermiddag og hør om det smukke England, når forhenværende økonom og radiovært Niels Eric Werner, som bor på Sjællands Odde, og som bl.a. komponerer og skriver børnebøger, fortæller og viser billeder.

Husk tilmelding til sognemødet (25 kr.) til Jette Købke på tlf.: 59 91 30 00/30 58 15 58 senest mandag den 20. januar kl. 12.00

Fastelavnsgudstjeneste
SØNDAG DEN 26. FEBRUAR KL. 10.00

Alle børn og voksne er velkomne til fastelavnsgudstjenesten i Rørvig kirke, hvor konfirmanderne medvirker. Efter gudstjenesten er der som sædvanlig hyggelig tøndeslagning i præstegården
og fastelavnshygge.
Nyt om sognets konfirmander
Muligvis har nogle undret sig over, at konfirmander i Rørvig sogn i år ikke, som de ellers plejer, har solgt lodsedler til Danske Sømands- og Udlandskirker. Det skyldes, at lodseddelsalget er ophørt, da det har vist sig, at der var store omkostninger forbundet med det. Jeg siger tak til alle jer, der i årenes løb har støttet lodseddelsalget.
Sognets konfirmander har i efteråret sammen med konfirmander fra Egebjerg været på en vellykket heldagsekskursion til Roskilde Domkirke og til Nationalmuseet i København.
Til næste år, er der den 9. februar konfirmandtræf i Roskilde Domkirke for konfirmander fra Roskilde Stift, som konfirmander fra Rørvig deltager i.
Rørvig Filmklub
Rørvig Filmklub mødes de næste tre måneder til tre nye film. Såvel nye som tidligere deltagere er velkomne.
Filmforevisningerne finder sted om onsdagen og begynder kl. 19.00 i konfirmandlokalerne på Herthavej 2.
Man er velkommen til at møde lidt før klokken 19.00 og drikke en kop kaffe eller te.
Kaffe og te med småkage: 10 kr.
Pris for en filmsæson med seks film: 100 kr.
Alle interesserede er velkomne til at henvende sig til sognepræst Ida Willert på tlf.: 59918036.

Datoer for de tre filmforevisninger:

Onsdag den 11. januar kl. 19.00
Onsdag den 25. januar kl. 19.00